SHIPPING TO 29 COUNTIES: 🇧🇪🇧🇬🇩🇰🇩🇪🇪🇪🇫🇮🇫🇷🇬🇷🇭🇺🇮🇪🇮🇹🇭🇷🇱🇻🇱🇮🇱🇹🇱🇺🇲🇨🇳🇱🇳🇴🇦🇹🇵🇱🇵🇹🇷🇴🇸🇮🇸🇰🇪🇸🇨🇿🇸🇪🇨🇭

Verzenden
& Retourneren

VERZENDEN

Voor de verzending werken wij samen met GLS. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. We verzenden de bestelde producten op maandag, woensdag en vrijdag. Wanneer je na 8 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze support@winnerswinloserslose.nl.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Verzendtarieven zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling en de locatie waar deze naartoe verstuurd wordt. In onze winkelmand kunt u de voor u geldende verzendtarieven opvragen.

Bezorging via GLS 
GLS bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus.

RETOURNEREN

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Mail ons daarvoor op support@winnerswinloserslose.nl. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar winnerswinloserslose.nl.

De bestelde goederen kunnen, mits onbeschadigd en in originele verpakking, binnen 14 dagen retour gestuurd worden.